Om mig

Jeg er kinesiolog og baby/børnebehandler, og min store interesse er børns trivsel samt deres motoriske og musiske udvikling. Det er enormt livsbekræftende at arbejde med babyer, børn og deres forældre og hjælpe hele familien til optimal trivsel fra fødslen og videre frem i livet.

Jeg er vokset op med komplementær/alternativ behandling. Derfor er det blevet en stor og helt naturlig del af mit liv at bruge alternative behandlingsformer og homøopati, både til forebyggelse og behandling. Interessen for især at arbejde med babyer og børn er kommet samtidig med, jeg fik min datter. Jeg kan se, hvor godt de små børn tager imod behandling, og hvor lidt der ofte skal til for at rette op på ubalancer.

Jeg opdaterer mig løbende med ny viden indenfor de fagområder jeg allerede behersker, men søger også nye områder der vil være interessante at inddrage i mine behandlinger.

 

 

Kurser og uddannelse:

Kinesiolog, Kinesiologi-Akademiet:

  • Kommunikation med den intelligente krop. Jan. 2016
  • Holographic Touch for Health. Febr. 2016
  • RESET 1 og 2. Juni 2016
  • Kropsafbalancering 1. Okt. 2016
  • Kropsafbalancering 2. Febr. 2017
  • Kinergetics 1. Nov. 2016
  • Kinergetics 2. Dec. 2016
  • Kinergetics 3. Febr. 2017

Anatomi, fysiologi og sygdomslære. 2016

Tryk og glad baby/børnebehandler v. Katrine Birk. April 2016

Babyterapeut, Kropsakademiet v. Jannie Arvad. Maj 2016

Kostpilot, Kostakademiet. Juni 2016

 

Stine