Kinesiologi

 

Kinesiologi betyder ” Læren om bevægelse”. Det er udviklet i USA af kiropraktorer, som har sammensat deres vestlige viden med østens meridianlære.

Meridianer er energibaner, bl.a. til vores muskler og organer, og de virker som el-ledninger til en lampe. Hvis der er brud på ledningerne, er der ingen lys i lampen. På samme måde kommer der ingen energi til en muskel og/eller et organ, hvis der er en blokering på den meridian, der er tilknyttet musklen/organet.

I kinesiologi anvendes muskeltestning hvor kroppen kommer med en tilbagemelding/feed-back. På den måde findes ubalancerne i kroppen og måden hvorpå balancen kan genoprettes.

Kinesiologi kan bruges af alle, og den egner sig både til børn og voksne. Kinesiologi kan bruges når forskellige former for vanskeligheder er opstået og har blokeret den frie energistrøm i kroppen. Disse vanskeligheder kan være af såvel fysisk som psykisk art, og de bevirker, at kroppen ikke er i balance. Der er ophobning af energi et sted i kroppen og underskud af energi et andet sted i kroppen. Desuden kan Kinesiologi bruges forebyggende og dermed støtte og fremme en allerede positiv udvikling.

Kinesiologi kan gøre et menneske fri for stress og fuld af energi, øge livsglæden og gøre livet lettere for den enkelte. Livsglæde giver mening med tilværelsen, derfor er det vigtigt at du er i stand til at træffe de bevidste valg der er med til at give dig balance, harmoni og livskvalitet.